Saknar mina trasmattor!

Jag vet inte om ni minns förrådet jag och Gunnar har? Det är en enkel magasinering vi använder oss av, vilket passar oss toppen. Bara för att man flyttar utomlands kanske man inte vill slänga eller sälja precis allt man äger. Vissa grejer vill vi ha kvar och dessa är ju säkert förvarade. Jag pratade med dottern idag om hon kunde ta sig till förrådet och kika efter mina gamla trasmattor (ja, när hon är tillbaka i Sverige såklart). Jag saknar dom, och skulle gärna ha dom här på Kuba. Så hon skulle kika förbi och se om de ligger där. Annars vet jag inte var jag gjort av dom. Jag hoppas inte jag slängde dom! Då blir jag väldigt besviken på mig själv.

Nu är det dags för lite middag här. Jag ska göra en fiskgryta! Det ska bli väldigt mumsigt. Det är fantastiskt att ha besök här och vi njuter varje sekund! Därför lägger jag detta blogginlägg lite åt sidan nu så att vi kan umgås. Men jag lovar att berätta vad vi gör om dagarna, det får bli lite senare bara!

Saknar mina trasmattor!

Saknar mina trasmattor!

 

This entry was posted on lördag, mars 28th, 2015 at 10:09 f m and is filed under Dagens, Resor. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can leave a response, or trackback from your own site.

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.