Äntligen sportlov vart skall du resa?

Sportlovsresa till SolenEnligt en artikel i Travelrepport är resor till Kanarieöarna, Thailand och Egypten de populäraste resmålen på årets sportlov, solen lockar alltså. Förmodligen är detta kopplat till den dåliga sommaren 2012 som ju inte precis bjöd på värmebölja. Själv funderar jag i samma soliga banor och vi får se var det hamnar, det är ju hög tid att boka nu för resorna tar slut snabbt.

Den kalla vintern gör naturligtvis sitt till, jag satt igår och skrev ut lite semesterbilder från en resa till Grekland som jag gjorde för ett par år sedan och så tog bläcket slut i skrivaren, jag beställde billiga bläckpatroner på patroner.se och det var då jag kom att tänka på att sportlovsresorna nog också börjar ta slut och att det är hög tid att ta tag i detta. Jag har helt enkelt glömt bort att boka/planera en resa då. Det har varit sjukt mycket på jobbet på sista tiden och att tänka på semester har knappast legat högt upp i mitt medvetande. Hur som helst nu kommer jag att stressa på det här och snabbt beställa en trevlig och förhoppningsvis både solig och varm resa till solen! :)

This entry was posted on torsdag, januari 24th, 2013 at 7:29 f m and is filed under Resor. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can leave a response, or trackback from your own site.

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.