Äntligen

Hej igen, nu har jag haft ett litet uppehåll från bloggningen i två veckor. Anledningen till detta är för att jag har vart riktigt sjuk. Det började med en förkylning som sedan övergick till en riktig magsjuka. Har aldrig haft de två sjukdomarna kombinerade tidigare och jag måste erkänna att jag aldrig känt mig mer ynklig i hela mitt liv. Det är verkligen inte roligt att vara sjuk när det är varmt ute.

sjuk

Men jag har en riktig tur som hade Gunnar vid min sida hela tiden. Vet inte, på allvar, om jag hade överlevt utan honom. Jag var så dålig att jag ibland inte kunde ta mig upp ur sängen. Det var fruktansvärt.

Nu är jag i alla fall frisk och ska ta tag i vardagen. Har bestämt mig för att säga upp hemförsäkringen i Sverige nu. Det ingår ju reseskydd i hemförsäkringen vi har men eftersom vi alltid överstiger de generösa 60 dagar som Moderna försäkringar erbjuder så har vi nu kommit fram till att det inte är någon vits med att ha den kvar. Vi har tyckt att det är lite otäckt att säga upp den men nu är det dags. Nästan sista pappersarbetet i Sverige.

This entry was posted on måndag, september 30th, 2013 at 9:17 f m and is filed under Dagens. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can leave a response, or trackback from your own site.

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.