Ber om ursäkt!

Hela maj gick ut på att förbereda. Vi skulle hyra ut lägenheten till ett par under sommaren så att den slapp stå tom och bara kosta oss pengar. Men i sista sekund drog de sig ur, frun i familjen hade blivit sjuk och de kunde inte åka på sin resa alls. Så vi var tvungna att ge oss ut och försöka hyra ut den till någon annan istället så att vi kunde åka till Sverige med gott samvete.

Därför har jag inte skrivit någonting på länge, jag har helt enkelt inte hunnit. Så nu sitter jag äntligen ner och har tid. Resan hem gick superbra och familjen välkomnade oss på flygplatsen. Det var en riktigt härlig känsla, att alla hade kommit. Mina tårar forsade och jag tyckte att jag kunde se att Gunnars ögon blev lite blanka. Men han skulle aldrig erkänna det dock!

Nu har vi varit hemma i dryga en vecka och det känns skönt att vara på svensk mark igen. Jag har sagt det förr och jag säger det igen, svenska sommaren är den bästa årstiden. Finns inget bättre. Vi har hunnit umgås med familjen mycket och ikväll kommer dottern med familj hit och äter middag. Sen ska äldsta sova kvar, vi har närmare till skolan härifrån. Det är dessutom skolavslutning imorgon så vi ska köra henne dit och möta upp resten av familjen där. Hon ville så gärna ligga kvar här inatt och visst får hon det. Det är bara mysigt!

Ikväll ska vi bjuda på tacos. Det är inte vår favorit men barnen gillar det så vi äter det gärna med dem! Ska bli gott faktiskt, det kurrar redan i magen. Kanske får ta mig en smörgås innan. Ska kolla med Gunnar om han vill ha något. Vi missade vår klockan 2-fika så det är inte så konstigt att vi är hungriga.

Nej, nu blir det till att gå och bre en smörgås. Ha en härlig dag!

bröd

Mums!

This entry was posted on måndag, juni 8th, 2015 at 1:14 e m and is filed under Dagens. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can leave a response, or trackback from your own site.

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.