Bilen gav upp

Tusan också! Idag var Gunnar och jag på väg till IKEA för att handla lite smått och gott, men vi kom inte särskilt långt. Bilen bara gav upp. Den hade lite konstiga ljud för sig när vi började köra iväg så Gunnar rullade in på första bästa parkering och där blev den sedan stående. Vi har varit i kontakt med en bilmekaniker som tror han vet vad som är problemet. Men han ska komma och ta en ordentligt titt på den innan vi beställer några reservdelar. Man vill ju inte köpa fel delar. Vi fick ett tips om en sida som heter Skruvat, de ska tydligen ha bra och billiga bildelar till salu.

Nåväl, som tur är så hade min väninna vägarna förbi den parkeringen vi stod på så vi fick skjuts hem i alla fall. Strax ska jag åka iväg med henne och handla lite mat. Vilken tur att man har så hjälpsamma vänner när det strular till sig. Utan bil kommer man inte långt!

bilen trasig

This entry was posted on torsdag, februari 27th, 2014 at 12:24 e m and is filed under Dagens. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can leave a response, or trackback from your own site.

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.