Bokat resa till den 30e

Nu har vi bokat hemresa och vi beger oss hem till kyliga Svedala den 30 november. Jag har hittat mycket intressant läsning så jag har ett mycket trevligt sätt att fördriva tiden på. För om jag känner Gunnar rätt kommer han att ta sitt lilla sömnpiller innan vi åker och så kommer han sova mest hela tiden. Så är det alltid. Men det gör mig ingenting, då är det lugnt och skönt.

Det känns skönt att komma hem. Vi har inte bokat någon resa tillbaka utan vi får se vad som händer efter jul helt enkelt!

lusse

Vi hinner hem precis tills lussebaket börjar. Det ska bli kul att vara med på barnbarnens luciatåg och julavslutningar för en gångs skull. De senaste åren har vi alltid lyckats missa dem. Men nu satte Gunnar ner foten och jag kunde inte annat än att hålla med. Ska bli väldigt roligt!

lucia

This entry was posted on måndag, november 25th, 2013 at 1:15 e m and is filed under Resor. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can leave a response, or trackback from your own site.

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.