Dagens funderingar

Hallå där! En väninna ringde mig idag och frågade vart jag tagit det där lånet i julas. Så jag berättade om Lånbutiken och berättade att de har en hel butik full av olika lån. Hon tackade för hjälpen och sa att hon behöver ta ett lån för att ha råd att åka och hälsa på sin dotter som bor i Spanien. När vi lagt på kände jag mig lite smått skuldmedveten. Tipsade jag precis min väninna om att ta  ett snabblån? Jag vet, jag har tagit sådana själv men jag kan hantera det. Alla kan inte det. Nu vet jag dock att min väninna är minst lika förståndig som jag och aldrig gör något förhastat, men jag känner mig ändå lite skyldig till att hon hamnar i skuld i och med lånet. Varför gör jag det egentligen? Någon annan som känner igen sig?

Nej nu ska jag sluta fundera på det här och gå ut på en uppfriskande promenad i det härliga vädret. I helgen ska solen kika fram, det ser jag fram emot. Ha en bra helg kära ni!

sol

This entry was posted on fredag, februari 21st, 2014 at 10:08 f m and is filed under Dagens. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can leave a response, or trackback from your own site.

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.