Dagens position är liggandes

Idag är det otroligt varmt ute. Jag och Gunnar orkar inte göra någonting utan jag tror att det blir till att ligga ner under ett parasoll och sippa på ett par drinkar. Jag har lugnat ner mig ordentligt nu efter att jag vart så uppstressad över resan till San Francisco och det känns skönt. Men det pirrar ändå oroligt i magen när jag tänker på det men jag försöker att skjuta det så långt ifrån mig som jag bara kan. Det är ganska många veckor kvar. Det underlättar att Gunnar är så lugn i alla fall.

Här blir vi hela dagen

/Margit och Gunnar

This entry was posted on torsdag, juni 27th, 2013 at 8:24 f m and is filed under Dagens. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can leave a response, or trackback from your own site.

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.