Dags för nästa resa

Vi har varit över hela världen på de mest underbara – och inte fullt så underbara – resor. Men kryssningar är fortfarande relativt okänd mark för oss. Kanske skulle man satsa på en lyxig kryssning till någon exotisk destination inom kort. Jag blev tipsad om msc kryssningar, som är lite av experter på Medelhavet men också erbjuder resor till bland annat Antillerna och Röda havet. Allt detta låter verkligen lockande, vi får ta en titt och se vilken som passar våra önskemål bäst. Jag gillar ju när det händer saker på semestern, att bara ligga i en solstol som en strandad val är inte direkt min melodi.

Men en sak är säker, min käre make åker ingenstans utan att först se till att han har snus från Onico med sig. Han har övergett nikotinet och blivit helt besatt av den här tobaksfria varianten, och inte mig emot, det är ju jättebra att han kickat begäret! I vår ålder är det extra viktigt att tänka på sin hälsa, och inga avkopplande resor i världen gör mer för hälsan än att helt enkelt lägga av med sådant som är skadligt. Det kan man lika gärna göra hemma i kalla Sverige, som på en tropisk paradisö.

lyxkryssning

 

This entry was posted on fredag, april 5th, 2013 at 5:30 e m and is filed under Uncategorized. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can leave a response, or trackback from your own site.

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.