Den inbillade sjuke

De senaste veckorna har jag haft sådan otrolig resfeber inför USA-trippen i slutet av sommaren. Det här känns som en resa man bara gör en gång i livet, så nu får verkligen ingenting gå fel. Jag vet inte om jag går och blir paranoid i onödan, förmodligen är det så, för jag märker att jag börjar oroa mig över saker jag i vanliga fall bara skulle vifta bort. Som för några dagar sedan när jag började få lock för öronen utan att jag kände mig förkyld eller någonting. Det släppte inte och när jag gått omkring och sagt ”va?” som svar på allt i två dygn, blev jag så skräckslagen att jag gjorde ett hörseltest på Avesina. Nedsatt hörsel är ganska vanligt sett till min släkts sjukdomshistoria, men det var så klart inget och nu hör jag prima igen. Kan det inte bli dags snart bara? Jag orkar inte gå och stressa upp mig så här. Det kommer bara sluta med att något händer på riktigt dagen innan vi ska åka. Men om jag så bryter alla ben i kroppen så tänker jag inte låta något stoppa mig från vår fantastiska road trip. De får väl rulla in mig i San Francisco på bår om inte annat …

San Fran

This entry was posted on söndag, juni 23rd, 2013 at 4:40 e m and is filed under Uncategorized. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can leave a response, or trackback from your own site.

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.