Dottern bortrest och tigerkaka på g

Nu har vi precis ”lagt på” Skypesamtalet med dottern. Hon befinner sig i hammarbysjöstad just nu, så vi fick se lite (med betoning på lite) av stan. Ja, hon visade oss hur det såg ut genom fönstret. Det såg väldigt rofyllt ut. Vatten precis utanför fönstret. Nästan som på Kuba!

Dottern har nämligen en vän i Hammarby sjöstad, och är där till på lördag. De hade tagit flera promenader och skulle ut på restaurang imorgon, berättade hon. Hon såg välmående och glad ut så det känns bra. Nu är det ju faktiskt inte så länge kvar tills vi har besök här på ”vår” ö! Ja, vad härligt det ska bli.

Här hemma ska vi ägna torsdagskvällen åt vardagliga sysslor som tvätt och matlagning. Jag funderar även på att baka en kaka. Jag undrar om jag har alla ingredienser hemma för att kunna baka denna? Det ska jag undersöka närmare.

Det är aldrig fel att ha en goda bjudekaka hemma!

Nu såg jag faktiskt denna bild, där man har chokladglasyr på kakan. Det har jag aldrig testat. Det kanske jag skulle göra istället!

Nu såg jag faktiskt denna bild, där man har chokladglasyr på kakan. Det har jag aldrig testat. Det kanske jag skulle göra istället!

 

 

This entry was posted on torsdag, februari 26th, 2015 at 2:54 e m and is filed under Dagens. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can leave a response, or trackback from your own site.

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.