Drömmer oss bort till en tråkig vardag

Ibland pratar jag och Gunnar om att vi kanske borde slå oss till ro som alla andra hemma i Sverige. Inte för att vi vill det men för att vi borde. Det är ett svårt beslut vi har tagit egentligen. Vi har lämnat våra barn och barnbarn där hemma utan oss. Inte för att det inte skulle klara sig utan oss, det är inte det jag menar men vi missar ganska mycket. Så ibland så sitter vi och kollar på olika hus och lägenheter och en som vi båda faktiskt fastnade för är denna:

lägenhet

 

Det är en lägenhet fast ändå inte. Dock lite för stor för oss kanske men vi gillade den verkligen. I vanliga fall brukar våra åsikter gå åt två olika håll men inte den här gången. Jättemärkligt.
Nåväl vi får prata lite mer om det. Tror dock inte att vi kommer att släppa livet vi lever just nu men någon gång i framtiden kanske. Det som även är positivt med denna bostad är att den ligger ganska nära våra barns hem också. Jaja, ibland går tankarna åt splittrade håll.

Nu är det dags för oss att gå och äta lite, Gunnars mage börjar kurra nu. På återseende!

Det här skulle kunna vara Gunnar nu ha ha

This entry was posted on onsdag, juni 26th, 2013 at 10:07 f m and is filed under Dagens. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can leave a response, or trackback from your own site.

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.