Ekonomiprat

Jo juste, jag har ju glömt att berätta om vår lilla familjemiddag. Vi hade det precis lika trevligt och mysigt som vi alltid brukar ha. Trots att vi inte ses allt för ofta så har vi ett starkt band mellan oss och var gång vi ses känns det som om det var senast igår vi sågs. Härligt det där.

Ett ämne som kom på tals var förstås ekonomi. Vi har alla haft våra tuffare perioder i livet och nu hade en i familjen gått och hämtat extra pengar för att klara av alla utgifter denna månad. Gunnar och jag berättade om vår lilla plan som vi byggt upp och alla andra tyckte det lät som en toppenbra idé. Vi har faktiskt lyckats hålla oss till vår budget hittills och det känns riktigt bra. Så vi sa det att i framtiden kan de förhoppningsvis komma till oss när de har ont om pengar istället för att ta snabblån. Ja, planen är i alla fall att bli ekonomiskt oberoende.

Vad händer idag då denna underbara tisdag? Hos oss blir det nog bara att ta det lugnt. Kanske tar mig en uppfriskande promenad under eftermiddagen. Annars ska jag bara njuta av tillvaron.

pengar

This entry was posted on tisdag, mars 18th, 2014 at 11:10 f m and is filed under Dagens. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can leave a response, or trackback from your own site.

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.