En glad Margit

Gissa om jag är glad idag? Om du svarade ja så svararde du rätt! Varför är jag glad då? Jo för att vi beställde de där snygga trädgårdsmöblerna jag skrev om tidigare. Vi hyr en liten stuga här i Sverige nu under sommaren och det kommer vara så härligt att kunna sitta utomhus och äta frukost på morgnarna. Det är något jag verkligen älskar, det är sommar för mig. Sedan blir det dessutom enklare att bjuda hem folk på middag när man faktiskt har plats. Just nu finns här bara ett runt litet vitt plastbord med fyra tillhörande stolar.

Denna helg ser dock lite osäker ut vad gäller vädret. Funderade på att åka ut med ekan på sjön tillsammans med Gunnar. Det är något vi brukar göra varje sommar. Vi packar ner lite fika och lunch och ror ut. Gunnar fiskar och jag läser en bok. Men det kanske är för tidigt för det fortfarande. Värmen har inte riktigt slagit till än. Så vi får väl se hur det blir med dessa planer.

eka

This entry was posted on onsdag, maj 28th, 2014 at 3:55 e m and is filed under Dagens. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can leave a response, or trackback from your own site.

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.