En kort resa ger ny energi i vardagen

Den här månaden har varit riktigt stressig på jobbet, men som tur är har jag även hunnit med ett par weekendresor på ett par av helgerna. Det är verkligen ett helt perfekt sätt att resa i sådana här lägen, som göra att man kan komma bort på en vanlig helg och ha roligt, se nåt nytt och koppla bort från jobbet, samtidigt som det är smidigt på alla sätt. Jag tror definitivt att jag kommer göra fler och fler weekendresor i fortsättningen, för det finns ju så fantastiskt många underbara städer som är perfekta att åka till över en helg som ligger på bra avstånd från oss här i Sverige, och det är som sagt ett strålande sätt att hämta ny energi till vardagen i övrigt.

Dessutom känns det ju som att den här typen av resor bara har blivit billigare och billigare, så nu får man ju otroligt mycket för rätt lite pengar när man gör en sådan resa. En resa till Paris kostade till exempel bara 700kr tur och retur.

This entry was posted on fredag, december 7th, 2012 at 11:45 f m and is filed under Resor. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can leave a response, or trackback from your own site.

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.