Ett litet tips

Här kommer ytterligare ett tips till er som är sugna på att besöka Kuba. Detta tips har dock inte något att göra med just Kuba men det kan hjälpa er på vägen till att komma iväg. Tipset är till för er som går i tankar på en längre resa och nu kommer vi till själva tipset: hyr ett förråd! Detta är vad jag och Gunnar gjorde när vi var yngre och inte hade allt för mycket pengar. Vi gjorde oss av med våra lägenheter (vi bodde inte ihop i början) och hyrde ett förråd tillsammans där vi ställde in alla våra saker. Sedan åkte vi iväg på vårt livs resa – till Kuba.

För att hitta ett förråd där ni bor kan ni ta en titt på www.pelicanselfstorage.se. De har förråd runt om i Sverige till riktigt bra priser. De erbjuder dessutom förråd till företag och har ett stort utbud av olika alternativ. Så egentligen passar väl detta  tips till alla er som hittar hit. Behöver ni mer utrymme för att förvara något? Ja, varför inte hyra ett förråd? För mig och Gunnar var detta ett utmärkt alternativ. Vi hyr förråd än idag, men nu är det mer för att kunna förvara sådant som vi lyckats samla på oss genom åren och inte har velat göra oss av med än. Ibland när vi åker dit och lämnar något brukar jag hitta något gammalt som jag tar med hem igen. Det är roligt att kunna variera inredningen ibland.

kuba strand

This entry was posted on fredag, januari 31st, 2014 at 9:58 f m and is filed under Resor. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can leave a response, or trackback from your own site.

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.