Födelsedagspresent till pappa

Pappa fyller snart år och eftersom han är galen i jakt så tänkte jag köpa en ny kikare till honom på pnjakt.se. Jag vet att det kommer att leda till vilda protester från mamma, eftersom hon försöker tona ner hans maniska intresse, men jag vill ju göra honom glad och ge något han verkligen kan ha nytta av. Kan i och för sig förstå henne, han gör ju vad som helst för att få åka med på jaktresor. Senaste gången tog han ett lån hos folkia för att skaffa massa ny utrustning och då fick han sova på soffan i en vecka, haha. Men de är ju så skötsamma och betalar alltid alla räkningar i tid, så jag vet inte vad mamma oroar sig över egentligen. Jag tror att hon egentligen bara vill få honom att stanna hemma och följa med henne på olika kurser. Enligt mig ska alla få ha sina egna intressen och göra vad de själva känner för, annars blir folk bara olyckliga i längden. Om jag gifter mig kommer jag inte att köra med min man, så länge han låter mig gå loss på Singstar och gå ut och dansa och ha kul när jag känner för det. Men man kan inte få allt, livet handlar ju oftast om att kompromissa. Och jag tror att mina föräldrar har det ganska bra ihop egentligen, eftersom de snart varit gifta i 30 år. Måste hitta någon bra jubileumspresent till dess förresten. Kom gärna med förslag!

Lycka enligt pappa.

Lycka enligt pappa.

This entry was posted on torsdag, januari 3rd, 2013 at 8:31 f m and is filed under Uncategorized. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can leave a response, or trackback from your own site.

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.