Kuba-påskbord

Hej på er!

Jag hoppas att alla har haft en fantastisk påsk. Vi försökte återskapa ett svenskt påskbord här på Kuba. Det var inte det lättaste kan jag lova! Det svåraste var ansjovis och lax. Men vi fick nästan till det! Vårt besök från Sverige hade vi bett att de skulle ta med sig ansjovis, så den saken löste sig. Därför kunde vi också göra en Janssons Frestelse som smakade ungefär som den gör hemma. Ägg med garnering var inte heller några problem. Kallrökt lax var lite klurigt, men vi hade ugnsbakad lax istället. Påskmust hade vi inte heller något,  men vi klarade oss utan den. Jag bakade en god påskkaka som var uppskattad!

Ja, det var en trevlig påsk måste jag säga. En fullträff på alla sätt och vis. Jag hoppas som sagt att ni hade det lika bra, och att ni njöt lite extra av kallrökt lax åt mig och Gunnar.

Det bli en skön promenad här nu, vilket ska bli trevligt. Det är så exotiskt här och man vill helst vara ute hela tiden. Ja, så känns det.

Och det är fantastiskt! Tänk att vi bor här!

En kaka med choklad- och kaffesmak blev årets påskkaka!

En kaka med choklad- och kaffesmak blev årets påskkaka!

 

 

This entry was posted on lördag, april 11th, 2015 at 10:27 f m and is filed under Dagens, Resor. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can leave a response, or trackback from your own site.

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.