Läkare på nätet

Jag måste bara prisa utvecklingen som gör det möjligt att ha kontakt med både läkare och sjuksköterskor online. Jag har nog fördomar men det känns verkligen som att svenska läkare har en mer gedigen utbildning och kontrollerar noggrannare innan de skriver ut medicin. För oss som bor utomlands halva året är det gult värd att via Skype kunna prata med våran läkare eller sjuksköterska. Gunnar rev upp en fot på en vass snäcka förra veckan och det blev lite inflammerat. Han har fått antibiotika här men jag har för säkerhetsskull haft kontakt med en otroligt trevlig sjuksköterska på vårdcentralen hemma också. Hon arbetar som konsultsjuksköterska fick jag allt reda på medan vi pratade om hur jag bäst skulle byta förband. Det går såklart att tala i telefon också men hon ville se på Gunnars fot och då är det helt perfekt med Skype.
onlineläkare

Gunnar mår bra efter omständigheterna men det bli inget bad på tre veckor men det är ganska skönt att strosa, eller halta, runt på Kuba ändå. Det var allt för denna gång. På återseende, hoppas att ni har det bra hemma. Jag har allt hört att det är vår i luften.

This entry was posted on torsdag, februari 16th, 2017 at 11:52 f m and is filed under Dagens. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can leave a response, or trackback from your own site.

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.