Livet före ett liv på vift

Jag och Gunnar har faktiskt haft ett liv innan vi valde att flytta utomlands. Vi var stadgade i Enskede, Stockholm. Där bodde vi i väldigt många fina år och våra underbara barn är födda och uppväxta i det huset. Vi hade ett underbart liv där men vi kände att när vi går i pension vill vi inte längre vara kvar i Sverige. Vi pratade om att flytta någonstans inom Europa men vi valde istället att flytta till Kuba. Valet var egentligen ganska enkelt då vi besökt Kuba många gånger och älskat det.

Vi hade dock ett litet problem med alla våra tillhörigheter i Sverige. Möbler kan man ju sälja av men det är inte alla saker man vill bli av med som till exempel fotografier och gamla betyg. Då vart vi tipsade om ett ställe som heter Selstor, här kan mna hyra förråd där man kan förvara sina saker. Det fungerar faktiskt jättesmidigt.

Nu ska jag gå och baka gräddtårta med mina barnbarn. Ha en trevlig dag!

gräddtårta

This entry was posted on lördag, juli 27th, 2013 at 7:02 f m and is filed under Dagens. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can leave a response, or trackback from your own site.

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.