Man vill ju hjälpa till!

För några dagar sedan var dottern här på besök och jag hade bakat kanelbullar till fikat. Det är verkligen något man saknar när man inte är i Sverige. Det här lite spontana med att kunna träffa familjen på två timmars varsel. Så när man väl är här så får man ju pass på så mycket som möjligt. Jag blev dock ganska ställd av att höra att de tydligen varit i lite finansiella bekymmer. Alla ni som också är föräldrar vet ju om att det knappt finns något värre än att ens barn inte har det bra. Jag blev ställd eftersom jag inte blivit involverad, att jag ju faktiskt inte vetat om detta alls. Jag vill ju hjälpa, på alla sätt jag kan. Men man får väl ändå känna sig lite stolt över sina barn när de väljer att klara det på egen hand också. Tydligen hade de tillslut tagit ett snabblån, så nu måste jag gå in och läsa på lite om Monetti så att allt står rätt till. Jag blir stolt men ändå irriterad över att hon inte bad mig, det kunde ju varit ett lån från oss, men utan någon som helst ränta?

kanelFör att komma över mitt dåliga samvete för att inte ha varit den som hjälp henne i situationen så tog jag med henne ut på en av våra vanliga shoppingrundor, där jag bjuder henne på en helt ny outfit. Det är så himla mysig kvalitetstid med henne, och ett himla bra sätt att se vad hon har för stil och smak just nu. Det hjälper ju när födelsedagar och högtider är kommande. Sen lagade jag hennes favoritmat till middag på kvällen. Det blev så klart crepes med min alldeles egna svampstuvning. Min hemliga ingrediens kommer jag aldrig avslöja! Haha!

 

 

This entry was posted on torsdag, juli 30th, 2015 at 7:51 f m and is filed under Dagens. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can leave a response, or trackback from your own site.

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.