Mobiler och regn!

Hej alla vänner!

Hur har ni det i kalla Sverige? Man hör allt att det fortfarande inte har blivit speciellt vårlikt väder. Men det kommer, oroa er inte. Så är det ju alltid, varje år. Man tror att det aldrig ska komma, sen vipps så är det varmt och soligt. Håll ut!

Vi har det behagligt här nere, det regnar ju en del, men det är bara skönt. Och det är ju varmt i luften trots regnet. Vardagen liksom rullar på som den ska, tycker jag. Inget särskilt som händer, utan man njuter mest av tillvaron. Dottern ringde i går och berättade att hennes mobil hade gått sönder, stackarn. Nu hade hon tydligen sin mans gamla som knappt funkade den. Jag tipsade henne om sidan som Gunnar använde förra året i Sverige som säljer begagnade mobiler till superpriser, eftersom hon inte lyder mamma när det gäller att ta försäkring på telefonen när man täckbar abonnemang. Det blir ju så mycket billigare att köpa begagnade, särskilt om man inte behöver ha den som kom ut förra sekunden, liksom. Gunnar köpte som sagt sin därifrån och den funkar fortfarande superbra! Hoppas det löser sig för henne, får knappt några mess alls nu när hon har den halvtrasiga. 

Men nej, nu ska jag försöka få med mig gubben ut på en promenad, tänker att vi måste inom matbutiken idag och köpa lite middag, så varför inte passa på när det är lite uppehåll i regnet. Hoppas ni mår bra, kära ni! Kram!

regn

This entry was posted on måndag, mars 7th, 2016 at 1:07 e m and is filed under Dagens. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can leave a response, or trackback from your own site.

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.