När vi var yngre

I våra unga dagar fanns det inte samma möjlighet till att resa på samma sätt som det gör idag. Då hade vi andra typer av intressen. Gunnar åkte alltid på jaktresor, för jakt var hans stora passion. Med tiden mattades det intresset av mer och mer. Min hobby var att dansa. Nu menar jag inte att jag gick på kurser i dans utan jag var ute på olika diskotek och vid dansbanor med mina väninnor och dansade, minst 4 gånger i veckan. Onsdagar, fredagar, lördagar och söndagar. Och det är stor skillnad från hur det ser ut idag. På den tiden var det inte tal om att dricka alkohol på det sättet som det missbrukas idag. På min tid gick man ut för att man nöjt av sällskap och tyckte om att dansa. Det var samma sak för mig, det intresset mattades ner ordentligt när jag fick mitt första barn. Det var mycket svårare att vara ute och dansa då, även fast jag gjorde det ibland. Jag kanske lyckades få in det en gång i månaden men det blev aldrig det samma.

dansa

This entry was posted on söndag, augusti 18th, 2013 at 6:10 f m and is filed under Dagens. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can leave a response, or trackback from your own site.

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.