På Kuba

Nu är vi tillbaks på Kuba igen, varmt och skönt är det kan jag lova. Vi välkomnades med ett lätt duggregn men nu är det strålande sol igen såklart.

Det gör lite ont i mitt hjärta, saknar min familj redan. Och jag kan se på Gunnars ögon att jag inte är den enda som saknar dom. Men det skulle han naturligtvis inte säga högt, det är han för stolt för.

Ikväll ska vi bara ta en tur på stan, sätta oss på någon restaurang och äta god mat. Vi har inte planerat vilken restaurang för vi vill ha lite variation och prova på någonting nytt.

Imorgon ska jag testa på att gå ut och löpträna igen. Naturligtvis inte löpträna i den mening där små nätta tjejer springer i timmar på ett rullband. Nej, förr i tiden var jag en van motionär och brukade springa kontinuerligt men jag har inte gjort det på herrans massa år nu. Fick med mig lite nya kläder man ska ha på sig när man tränar från min svärdotter. Hon hade köpt en peak performance jacka (eller hur man nu stavar till det) och då passade hon på att köpa lite kläder åt mig också. Det var verkligen gulligt av henne!

 

This entry was posted on måndag, september 9th, 2013 at 10:31 f m and is filed under Resor. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can leave a response, or trackback from your own site.

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.