Saknar att cykla

Hej på er kära vänner!

Idag har jag funderat lite på att köpa en cykel. När jag var yngre cyklade jag väldigt mycket. Jag cyklade till exempel alltid till och från jobbet varje dag. Men när jag gick i pension och vi började åka allt oftare till Kuba så sålde jag min cykel. Denna sommar har jag känt att jag verkligen saknat att cykla. Vore riktigt trevligt att kunna ta cykeln ner på stan eller till affären istället för att åka bil. Satt faktiskt och tittade på cyklar och sms lån idag. Men sen kom jag fram till att det kanske inte är värt att köpa en cykel just nu. Det är nog bättre att vänta till nästa vår när vi återvänder från Kuba. Då hinner jag kanske dessutom spara ihop lite pengar till en cykel jag vill ha.

large (58)Tänk att ge sig ut på en mysig cykeltur en varm sommarkväll. Åh så härligt!

 

This entry was posted on söndag, augusti 24th, 2014 at 3:47 e m and is filed under Dagens. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can leave a response, or trackback from your own site.

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.