Ser fram emot helgen

Hallå igen! Bilen mår prima igen och vi tackar den trevliga mekanikern som var så duktig och hjälpsam. Det var inget större problem, men jag lät männen handskas med det för själv har jag inget större intresse alls av bilar. Nåväl, bilen fungerar igen och Gunnar och jag har planerat att åka till IKEA imorgon eftersom vi aldrig kom iväg dit sist. Jag skulle vilja ha lite våriga gardiner och gärna lite påskpynt om de börjat sälja sånt än. Påsken kommer ju rätt sent i år förstås. Nåja, något roligt ska jag väl hitta. Handdukar och sängkläder skulle vi behöva också. När man är på IKEA hittar man även alltid en massa roligt som man egentligen inte skulle behöva så vi får väl se vad vi får med oss hem.

I helgen blir det familjemiddag. Vi har bjudit hem alla nära och kära för att få rå om dem lite. God mat och massa skratt står på menyn!

family

Ja, familjen är allt. Så är det!

This entry was posted on torsdag, mars 6th, 2014 at 12:27 e m and is filed under Dagens. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can leave a response, or trackback from your own site.

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.