Spännande med val

Snart är det valdags och jag tycker det är precis lika spännande som varje år. Gubben min och jag var och röstade redan härom dagen. Känns skönt att ha det gjort. Nu har jag ännu en gång gjort min röst hörd i detta land. Jag undrar hur många gånger jag har röstat egentligen. Det är nog väldigt många gånger nu. Ända sedan jag haft rösträtt har jag röstat.

Har ni röstat än? Om inte så har ni fortfarande tid att göra det. Vet man inte hur man ska rötsa kan man alltid rösta blankt. Det är bättre än ingenting.

Val2014

This entry was posted on lördag, september 13th, 2014 at 1:39 e m and is filed under Dagens. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can leave a response, or trackback from your own site.

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.