Tack och lov för Skype

Det är så härligt att det finns programmet Skype. Då kan man ringas med sina nära och kära var man än är i världen. Utan det vet jag inte hur jag och gubben hade klarat oss för det blir riktigt kämpigt då och då att vara så långt borta.

El Malecón, HavannaHar precis avslutat ett samtal med vår dotter. Hon och barnen har bokat resa nu och de kommer den 15e mars. Vi längtar otroligt mycket efter dem och det ska bli så härligt att få krama om dem ordentligt igen. Min dotter frågade om vi ville ha någonting från Sverige och det är klart vi vill. Lingonsylt är en av de sakerna vi saknar otroligt mycket. Även elektronik av kvalitet är saknat. Här kan man handla mycket elektroniska saker och billigt men när det kommer till hörlurar headset är det inte lätt att hitta något av kvalitet. Så vi bad Marie köpa med sig ett par var till oss så att vi kan lyssna på våra ljudböcker vi lyckats ladda ner efter mycket om och men. Så det skulle hon göra, hon kände tydligen till en butik som säljer headphones på internet. Det är bra att vi har Monica. Steve, äldsta sonen, är oerhört intresserad av teknik och prylar så hon måste vara ständigt uppdaterad då han också älskar att prata om det. Så hon skulle ta med headphones till oss. Steve frågade om vi inte ville ha högtalare också men sådana har vi redan.

15e mars är alltså på en söndag. Det är en bra dag, då finns det den stora marknaden att gå på. Barnen såg lagom intresserade ut, de ville hellre ut och leka i vattnet. Kanske Gunnar kan ta med dem till stranden så kan jag och Marie gå på marknaden. Vi får se, det är så lång tid kvar. Men jag är ju en planerare så ingen förvånas längre över att jag gör planer så långt i förväg. De stannar i alla fall i två veckor och reser via Moskva. De hinner däremot inte gå ut och se någonting. Det kanske de kan göra nästa gång de åker, stanna till i Moskva ett par dagar.

This entry was posted on måndag, februari 16th, 2015 at 7:13 f m and is filed under Dagens. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can leave a response, or trackback from your own site.

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.